• гр. Сливен Тайната градина
  • +359 888 40 98 22

Тържества

Ние от Secret Garden организираме различни събития и тържества съобразени с желанията и изискванията на клиентите. Ние знаем колко е важно за вас всеки детайл от събитието да бъде перфектен, а гостите и вие да запазите един незабравим спомен.

Организация и кетъринг

Изисканата храна и отличното обслужване са неизменна част от добре организираната среща. Ние Ви предлагаме изискана кухня и хубава храна защото са неизменна и важна част от всяко едно събитие. Според предпочитанията на клиента можем да изготвим специално меню.

Декорация

Всяко събитие трябва да е незабравимо, а декорацията е онази материя, която внася емоция и прави всичко цветно, тя е част от „малките“ детайли, които във всеки един момент напомнят за него. Бъдете в унисон с празничното настроение и не я пренебрегвайте.

Сватбени тържества

Ако от дете си представяте Вашата сватба като тези описани в приказките. Сватбата ви може да протече предимно на открито или предимно на закрито. Поне половината от двойките в началото на организацията на сватбата си тръгват с идеята за сватба на открито. Ако мечтаете Вашата сватба да бъде стилна и красива точно като по филмите. Желанието и стремежа ни да разчупим стандартите и клишетата в провеждането на тази приказен ден в живота на всеки ни мотивира да работим. За нас ще бъде истинско предизвикателство да реализираме нестандартните Ви идеи.

Абитуриентски балове

Фирмени партита

Рождени дни и др.

Secret Garden
Тел.: +359 44 667 680